RADIO PRIETENIA
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 mai multe ...

In jos 
AutorMesaj
Laurentia_1
Admin


Mesaje : 6
Data de inscriere : 01/10/2012

MesajSubiect: mai multe ...   Lun Oct 01, 2012 12:25 pm

- Iubitule, cum de ai genele aşa de lungi?
- Ştii, când eram mic, plângeam tot timpul.
- Oh, mai bine făceai pipi tot timpul..

Un grup de turisti romani faceau turul orasului Praga. La un moment dat ghidul spune:
- In acest moment trecem pe langa o renumita berarie pragheza.
Din multime se aude vocea lui Xuxa:
- Si de ce, ma rog frumos, trecem pe langa??

Intra barbatul nervos pe usa, se tranteste pe canapea, se descalta si isi arunca sosetele pe masa, deschide televizorul si urla:
- Nevasta in momentul acesta adu-mi repede o bere! Hai, pana nu incepe!!
Femeia se conformeaza si-i aduce o bere.
Dupa 10 minute:
- Nevasta mai adu 2 beri, dar repede!! Pana nu incepe!
Femeia nedumerita ii mai aduce 2 beri.
Dupa alte 15 minute:
- Auzi, in minutul asta mai adu-mi 2 beri!! Ca imediat incepe!!!
Femeia, cu nervii intinsi la maxim, cedeaza:
- Auzi, ma, dobitocule, pai cine dracu' te crezi tu in casa asta?
- Na, ca a inceput!

Un cal deprimat se tolaneste pe jos si nu mai vrea pentru nimic in lume sa se ridice. Stapanul disperat, nereusind sa-l convinga sa se ridice, cheama veterinarul. Acesta soseste imediat, examineaza animalul si zice:
- Aaaa, e foarte grav, singura solutie sunt aceste pastile pe care i le vei da cateva zile; daca nu reactioneaza, trebuie eutanasiat.
Porcul a auzit totul si fuge la cal:
- Ridica-te, altfel se sfarseste rau!!!
Dar calul nu reactioneaza si da incapatanat din cap. A doua zi, veterinarul vine din nou sa vada efectul pilulelor:
- Nu reactioneaza, mai asteptam o zi, dar cred ca nu sunt sperante! Porcul auzind tot, fuge din nou la cal:
- Trebuie sa te scoli, altfel vei pati mari necazuri!
Dar calul, nimc! A treia zi, constatand lipsa progreselor, veterinarul ii cere stapanului:
- Du-te dupa carabina, a venit timpul sa-l scapam pe bietul animal de chinuri! Porcul fuge disperat la cal:
- Trebuie sa reactionezi, e ultima ocazie, te rog, astia sunt gata sa te omoare!!!
Calul se ridica, se scutura, face cateva miscari de dans, o ia la fuga in galop si sare cateva obstacole. Stapanul, care tinea mult la calul sau,foarte fericit ii spune veterinarului:
- Multumesc mult, esti un medic minunat, ai facut un miracol!!! Trebuie neaparat sa sarbatorim evenimentul! Haide sa taiem porcul si sa facem o masa mare!!!
Morala Zen: Vezi-ti de treburile tale!!!...

La o bere, toţi se veselesc, numai unul e trist.
- Ioane, de ce eşti trist?
- Am aflat că nevastă-mea are SIDA…
O pauză lungă…
- Am glumit, băieţi. Ce v-aţi îngălbenit aşa?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Darielutza
moderator


Mesaje : 34
Data de inscriere : 02/10/2012
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Daca vreti sa va cititi propria zodie, o buna doza de simt al umorului si autoironie e recomandata!    Sam Ian 05, 2013 5:11 am

Berbec
Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăţănării şi încăierărilor.
Animalul sacru: bărzăunul
Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experţi în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul şi a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar şi când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie şi iniţiativă, sunt atât de grăbiţi şi de ocupaţi, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înţelepciunea lor nemărginită, ştiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalţi. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei îşi păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieţii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.
Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.
Pizza magică: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele

Taur

Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei şi a lascivitătii,
Animalul sacru: vaca indiană
Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate şi perseverenţă, de fapt două modalităţi de exprimare a lipsei de imaginaţie. Universul lui se mărgineşte la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie. Noţiunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are semăn - dacă a apucat într-o direcţie, aşa o ţine. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic şi intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzităţii, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când îşi apără pielea sau vrea să obţină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robusteţe, Taurul ascunde o abominabilă laşitate.
Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, porn-star, degustător de maioneză.
Pizza magică: Rusticana
Medicamentul norocos: întăritoarele (sexuale)

Gemeni
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi nevricalelor.
Animalul sacru: papagalul
Personalitate: Gemenii sunt isteţi şi foarte adaptabili, cu alte cuvinte nişte oportunişti lipsiţi de scrupule. Stăpânesc perfect arta comunicării şi pot să te mintă în faţă fără să clipească. Sunt drăgălăşenia întruchipată când vor să obţină ceva şi de-a dreptul sadici când au chef să se joace cu nervii altora. Sprinteni şi îndemânatici, dispar când ţi-e lumea mai dragă şi pot face nevăzute diverse obiecte care li se par interesante. Îşi scot din minţi şefii şi consorţii, dar nici unii nu-i dau afară, din cauză că se pricep să le spună bancuri. În dragoste, sunt deschişi tuturor posibilităţilor şi ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendinţa de a-şi exprima pasiunea, uitându-se pe pereţi.
Meseria potrivită: agent de vânzări, scamator, chelner, escroc.
Pizza magică: Calzone.
Medicamentul norocos: gargara.

Rac

Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor şi născocirilor.
Animalul sacru: lipitoarea
Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viaţă e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit şi mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-şi rezolve interesele ... Zâmbeşte graţios, înşiră verzi şi uscate şi joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască şi slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de rataţi pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. Îşi iubeşte casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi. În dragoste este adeptul romantismului siropos şi leşinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste şi şantaje sentimentale ...
Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.
Pizza magică: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul

Leu
Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului şi îngâmfării.
Animalul sacru: pupăza
Personalitate: Leul este un lider înnăscut şi, ca toţi liderii, se înalţă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simţ decât el. Subordonaţii îi acordă respectul cuvenit, dar l-ar strânge de gât cu maximă plăcere. Ambiţie, ca nimeni altul; consideră că a atins poziţia cuvenită doar atunci când nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubeşte atât de mult pe sine încât îşi pupă oglinda de câte ori se crede singur. Este aşa de obsedat de onoruri că, dacă primeşte o cupă la campionatul de şotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenţia în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părţile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult şi arată cu degetul mijlociu ca să-şi expună mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal şi la fel de discret o trompetă cu amplificator.
Meseria potrivită: împărat, şef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magică: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinică.

Fecioară

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi a isteriilor.
Animalul sacru: ciocănitoarea
Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situaţie critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e şi metodica punctuală şi perfecţionistă , sfârşesc prin a-i scoate pe toţi din pepeni. Obsedată de igienă, detalii şi clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece duşumelele periuţa sau să pună rufele în maşina de spălat nu doar pe culori, ci şi ordine crescătoare şi alfabetică. Miroase enervant de curat, ceea ce leagă spiritual de cânii şi pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor şi regulamentelor pe puncte, subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existenţa. Scurt, orice fecioară veritabilă este:
1. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-şi bage nasul unde nu-i fierbe oala.
2. tipicară;
3. ipohondră:
4. cicălitoare:
5. cărpănoasă:
6. maniacă:
7. absolut necesară (din păcate).
În dragoste, are căldura unei frapiere şi fantezia unui birocrat ...
Meseria potrivită: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecţie, sora medicală (sau frate) ...
Pizza magică: funghi.
Medicamentul norocos: toate, fără excepţie

Balantă

Planeta dominantă: Venus, planeta trândăviei şi lascivităţii.
Animalul sacru: bibilica
Personalitate: Balanţa are certe înclinaţii intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, şi un înalt simţ artistic, reflectat în flerul cu care-şi asortează pantofii cu lenjeria. Plină de graţie şi eleganţă, umblă cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încălcare a etichetei. Se zice că adoră confortul şi armonia, ceea ce în traducere liberă înseamnă că este leneşă şi n-are principii ferme ... Despre Balanţă se mai spune că este o bună colaboratoare şi sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluţii, ca apoi să-l lase pe celălalt să decidă. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în măsură să comenteze ar fi psihiatrul care o tratează. În lipsa lui, se acceptă şi mărturiile apropiaţilor, adânc îngrijoraţi de viteza cu care-şi schimbă părerile şi de costurile mărite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimată. Cel mai de seamă lucru din viaţa ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca să poată fi relatate.
Meseria potrivită: agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, tester de hamace, rentier.
Pizza magică: Capricciosa.
Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.

Scorpion

Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor şi paranoiei.
Animalul sacru: vipera
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele şi ghinioanele. Are emoţii intense, idei fixe şi puterea de a deochea ... Este atât de încordat, încât dă impresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze obiectele din jur ... Chiar şi cei apropiaţi sunt profund afectaţi, de unde şi bafta pe care o are la moşteniri. Ştie ce vrea, dar caută să obţină totul pe căi ocolite. E genul care mai bine îşi otrăveşte duşmanul decât să-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi şi conspiraţii. Asta nu-l împiedică să umble cu fitile şi să-i manipuleze pe ceilalţi. Îi consideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere în el, fiindcă ştiu că n-are mamă, tată sau scrupule, şi atacă subversiv, sub centură ... În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos şi posesiv, care-şi scoate din minţi perechea cu bănuielile şi cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător de fantome.
Pizza magică: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună.

Săgetător

Planeta dominantă: Jupiter, planeta exceselor şi a glumelor proaste.
Animalul sacru: grangurul
Personalitate: Săgetătorul este un inconştient optimist, a cărui specialitate este datul cu bâta în baltă: scoate perle după perle cu un aer de savant atotştiutor, face glume proaste şi râde fără rost. Este un snob care-şi poartă hainele cu etichetele pe-afară şi se laudă cu vedetele de teleshopping pe care le frecventează. Promite marea cu sarea, dar când trebuie să-şi ţină promisiunile este lovit de amnezie. Adoră maşinile, pe care le conduce cu plăcere şi cu mare viteză, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindcă se crede cel mai tare, se bagă în bucluc şi trece razant pe lângă dezastre. Scapă însă cu bine, căci beneficiază de clauza berzei chioare, care i-a fost acordată pentru a nu rămâne zodiacul doar cu 11 zodii. Când se îndrăgosteşte, iubeşte cu foc, din toată inima ... Problema e că, având o inimă foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.
Meseria potrivită: parlamentar, sociolog, pocherist, paraşutist, turist.
Pizza magică: Hawaiana.
Medicamentul norocos: laxativele.

Capricorn

Planeta dominantă: Saturn, planeta parvenirii şi anchilozării.
Animalul sacru: catârul
Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie să ajungă în moţul ierarhiei şi-şi urmăreşte interesele cu îndârjire de buldog. Perseverenţa cu care merge pe drumul stabilit arată că de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viaţă. Încăpăţânarea lui este monumentală - mai mare ca a Berbecului şi a Taurului, care sunt, totuşi, nişte vietăţi relativ normale. Şi la capitolul rezistenţă stă bine - în cazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puţinii supravieţuitori, alături de şobolani şi insecte. Grozav de suspicios şi sigur că nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul. Deţine un stoc impresionant de temeri şi complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi să şi le mascheze. De aici, o permanentă încordare, care-i dă aerul cuiva care a înghiţit o coadă de sapă, fiind din cale-afară de plictisitor, îşi găseşte greu o pereche care să-l suporte. Singurul care îl tolerează este alt Capricorn.
Meseria potrivită: în asigurări, IT, liftier, călugăr, paznic.
Pizza magică: Margherita
Medicament norocos: antidepresivele.

Vărsător

Planeta dominantă: Uranus, planeta convulsiilor şi ciudăţeniilor.
Animalul sacru: ornitorincul
Personalitate: Vărsătorii sunt cele mai ciudate fiinţe de pe Terra, ceea ce explică frecvenţa mărită cu care sunt răpiţi de marţieni ... Nu se ştie totuşi dacă aceştia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile sau fiindcă îi consideră o specie înrudită. Oricum, este ceva în neregulă cu ei, deoarece au idei stranii, reacţii imprevizibile şi fac totul pe dos faţă de restul omenirii. Se spune că sunt deschişi la nou, le place să experimenteze şi au o fire independentă. Asta înseamnă că dau banii pe prostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase şi îi doare în cot de părerea celorlalţi. În plus, sunt deosebit de agitaţi, ceea ce nu este bine, căci excesul de energie le permite să-şi pună în practică proiectele utopice şi iniţiativele anarhiste. Prietenii îi suportă maximum două ore, iar rudele lor migrează în alte cartiere. Cât despre dragoste, Vărsătorilor nu le este prea clar ce înseamnă.
Meseria potrivită: futurolog, revoluţionar, guru, vânzător de gogoşi.
Pizza magică: Napoletana.
Medicamentul norocos: sedativele.

Pesti

Planeta dominantă: Neptun, planeta confuziei şi dependenţelor.
Animalul sacru: balena
Personalitate: Peştii sunt nişte vieţuitoare blânde şi buimace, care cred tot ce le îndrugă primul venit. În capul lor este un talmeş-balmeş de impresii şi intuiţii, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă. Fiind incapabili să emită vreun argument logic, au devenit la rândul lor experţi în abureală şi îmbrobodire. Se spune că sunt creativi şi talentaţi, ceea ce înseamnă că producţiile lor îi turmentează atât de tare pe ceilalţi, încât le anihilează puterea de discernământ ... Foarte sociabili din fire, se înţeleg de minune cu animalele, handicapaţii, delincvenţii şi spiriduşii de casă. Misterele şi superstiţiile exercită asupra lor o mare fascinaţie: admira grozav iscusinţa cu care îşi apără intimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afară îşi îmbracă plini de încredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctivă este enorma capacitate de a iubi. Peştii se îndrăgostesc total şi iremediabil de cine nu trebuie, când nu trebuie sau de câte persoane nu trebuie!
Meseria potrivită: veterinar, fotograf. curăţitor de piscine, hipiot, medium, traficant.
Pizza magică: Tonno.
Medicamentul norocos: Untura de peşte


Sper k v-atzi distrat Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Smile Smile Smile Smile
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Darielutza
moderator


Mesaje : 34
Data de inscriere : 02/10/2012
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: poveste cu talc: Ce simplu este sa pastrezi o FEMEIE langa tine...;);)   Sam Ian 05, 2013 5:21 am

Un imparat a prins un tanar supus care vana pe domeniul lui. L-a aruncat in temnita si ia spus ca-l va elibera daca va raspunde la intrebarea: Ce vrea de fapt femeia?

Tanarul si-a chemat si a intrebat mama , sora, verisoara vecina, dar nici una n-a putut sa dea un raspuns corect.

In fine a chemat si o vrajitoare batrana si urata. Aceasta i-a promis ca-i spune raspunsul corect cu conditia ca dupa ce va fi eliberat o va lua de sotie.
Neavand alta solutie tanarul a acceptat. Raspunsul dezvaluit de vrajitoare a fost: Femeia, de fapt, doreste sa fie stapana propriei vieti !

Imparatul l-a eliberat imediat.

A urmat nunta si noaptea nuntii

Insa nu mica i-a fost mirarea cand in pat a gasit o fata tanara si deosebit de frumoasa care i-a spus: pentru ca te-ai tinut de cuvant jumatate de zi voi fi batrana si urata iar celalata jumatate voi fi ca acum.. Urmeaza ca tu sa alegi in care jumatate de zi sa fiu tanara si in care sa fiu batrana.

Tanarul cazu pe ganduri: sa rada toti de el vazandu-l cu o batrana si urata, iar noaptea sa petreaca cele mai placute clipe alaturi de o tanara fermecatoare, sau sa se plimbe pe ziua cu cea mai frumoasa fata printre oameni iar noaptea.....

In cele din urma tanarul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul:

Voi fi tot timpul tanara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stapana pe propria viata.

Morala : NU CONTEAZA DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU URATA. IN FOND FIECARE E O VRAJITOARE.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Darielutza
moderator


Mesaje : 34
Data de inscriere : 02/10/2012
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: un altfel de horoscop : horoscopul prieteniei ;)   Lun Ian 07, 2013 1:03 pm

Prietenia cu Berbecul

Inflacaratul Berbec soarbe viata cu toata pofta. De aceea, poate fi foarte tonic pentru cei din jurul lui. Daca esti genul care isi face griji pentru orice, Berbecul te va relaxa, invatandu-te ca nu trebuie sa iei chiar totul in serios. Daca ai nevoie de cineva sa te asculte fara sa fii judecat, Berbecul va fi langa tine. Iar daca ai chef sa te distrezi pe cinste, nimeni nu este mai indicat decat prietenul tau Berbec. Petrecaret, volubil, sincer, zapacit si fermecator, este sufletul petrecerii si va reusi sa te molipseasca de entuziasmul sau si sa-ti insufle pofta de viata. In tinerete se poate sa-si schimbe prietenii ca pe sosete si nu o face din rautate, pur si simplu merge odata cu valul si nu este genul care sa priveasca in urma.Odata trecut de prima tinerete, Berbecul va deveni un om responsabil. Pe langa un umar pe care sa plangi, vei gasi in el si un bun sfatuitor. Incepe sa-si selecteze cu atentie prietenii, gata sa ofere cat poate de mult. Dar se asteapta sa primeasca tot atat inapoi. Daca iti povesteste cele mai intime lucruri, va fi ranit sa te vada ca incerci sa schimbi vorba cand tu insuti ai probleme. Ii plac oamenii la fel de sinceri si naturali ca el. Nu suporta prefacatoriile, pe care le miroase de la o posta. Odata implicat intr-o relatie de prietenie, Berbecul este statornic si de incredere. Uneori are nevoie de intimitate si cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa-i respecti teritoriul. Defecte: Daca este vorba despre Berbecul imatur, te poti baza pe el pentru o vorba buna, distractie si ridicarea moralului, dar cam atat. Odata implicat intr-o prietenie, poate fi pisalog si trebuie temperat. Uneori poate parea egoist sau prea subiectiv.

http://horoscop.acasa.ro/horoscop/european/profile/caracteristici/zodia_Taur.html

Prietenia cu Taurul

Prietenia cu un Taur nu este doar un dar pe care, odata primit, il vei avea totdeauna, este si o lectie de viata. Taciturn, incapatanat pana in maduva oaselor, muscator de lucid, Taurul este adanc patruns de elementul care-l domina: Pamantul. Apartenenta la Pamant ii confera o forta si o stabilitate pe care cu greu le putem gasi in alta parte. Aceasta forta nu este neaparat una fizica, insa adesea este o forta a gandirii profunde. Nativul Taur face parte dintre acele fiinte rare care, desi sunt perfect constiente de marea lor valoare, nu se lasa niciodata imbatate de narcisism si nici de infumurare. Daca ai un prieten Taur, poti sa te consideri fericit, caci acest nativ teluric arareori isi lipeste sufletul de o persoana, alta decat familia sau partenerul de viata. Odata ce i-ai castigat prietenia, o vei avea pentru totdeauna. Profan vorbind, vei savura mereu, la el acasa, cele mai bune mancaruri de pe pamant, deoarece este un bucatar extraordinar. Prietenul tau Taur are bunul simt de a nu jigni si a nu rani niciodata, chiar daca este dezamagit si chiar daca s-a infuriat. Un secret pe care i l-ai dezvaluit moare in el in secunda urmatoare. Iar daca iti pierzi linistea si calea in viata, Taurul este langa tine, cu acel calm olimpian, cu acea siguranta de sine, conferindu-ti forta si speranta. Te va dori langa el la cele mai importante evenimente din viata lui: casatorie, moarte, nastere si iti va oferi unul dintre rolurile principale, pentru a-l ajuta si a-l sustine. Defecte: Taurul este un introvertit orgolios. Nu dezvaluie niciodata prietenilor esecurile, problemele lui foarte mari si inclusiv demonii interiori. Acest lucru il face sa para ascuns, dubios, egoist intr-un fel, pentru ca nu-si pune sufletul pe tava asa cum poate ai facut tu in fata lui. Vei fi mereu pe locul II (uneori ostentativ) pentru ca familia primeaza pentru el mereu. Uneori face observatie prietenilor pe un ton usturator.

http://horoscop.acasa.ro/horoscop/european/profile/caracteristici/zodia_Gemeni.html

Prietenia cu Gemenii

Gemenii au foarte multi prieteni, insa trebuie subliniat ca, in cazul lor, „foarte multi prieteni" este cam aceeasi chestie cu „foarte multe cunostinte". Deoarece despre asta este vorba, de fapt: are darul de a-si face cunostinte foarte usor. Si cum acest lucru se intampla datorita intereselor pe care le au in comun cele doua parti (indiferent de domeniu), acesti cunoscuti ai nativului Gemeni pot fi numiti si prieteni. Oricum, pentru cei nascuti sub acest semn nu va exista niciodata conceptia unei prietenii unice, intime, profunde, care sa merite calificativul de „cel mai bun / cea mai buna". Pentru Gemeni, prietenii sunt prieteni si atata tot. Nu este atent la detalii si nici la nuante. De cele mai multe ori, prieteniile cu un nativ Gemeni iau nastere in urma unor discutii pe teme intelectuale. Gemenii au vaste cunostinte in numeroase domenii, jongland usor cu terminologiile stiintifice, filozofice sau artistice. Firi agitate, intr-o permanenta miscare, volubili si optimisti, Gemenii isi fac prieteni cu usurinta. Acestia trebuie sa aiba o cultura generala suficient de bogata pentru a le starni interesul. Prietenii Gemeni pot fi loiali, obiectivi, amuzanti si cu o inima de aur. Cele mai frumoase rezultate le poti avea cu un nativ Gemeni atunci cand invatati impreuna. Este inteligent si are o minte stralucita, care merge pana dincolo de aparenta lucrurilor. Iti poate arata perspective noi si te stimuleaza sa dai tot ce ai mai bun din tine.Defecte: Uneori sunt atat de absorbiti de propria expunere, ca par sa le placa sa se auda vorbind, ignorand dorinta ta de a-ti exprima opinia. Specialistii dintr-un anumit domeniu sau persoanele mai pregatite decat un nativ Gemeni vorbaret s-ar putea sa descopere lacune serioase ale acestuia. Cei mai naivi si mai necititi, insa, vor fi maxim impresionati de prestatia nativului Gemeni. Multi dintre ei vorbesc exagerat de mult si pierd sirul ideilor.

http://horoscop.acasa.ro/horoscop/european/profile/caracteristici/zodia_Rac.html

Prietenia cu Racul

Daca introvertitul Rac te invita sa-i faci o vizita acasa si-ti arata camera lui sau albumul de familie, atunci inseamna ca a intrezarit in tine un om in care merita sa investeasca energie si incredere. Pentru un Rac, casa este universul sau si deci locul cel mai intim, care vorbeste despre el prin fiecare fibra. Se ataseaza de oamenii care stiu sa-i respecte atasamentul fata de familie, traditie si toate celelalte lucruri scumpe lui. Dar ai grija: Racul este hipersensibil si poate fi ranit cu o simpla privire. Iar atunci cand sufera, sufera „ca la carte". Prietenul Rac, odata ce te invita la el in casa, te aseaza la masa si imparte cu tine tot ce are el mai bun de oferit. Se intereseaza sincer de parintii sau copiii tai si nimic nu-l va face mai fericit decat sa ia parte la cresterea lor, ajutandu-te cum poate. Pentru ca tot ce face este pentru familie, nativul ajunge adesea un parinte exemplar si, prin urmare, ai ce invata de la el. O va face cu atata drag si modestie, ca nu te vei simti incomod nicio clipa. Prietenul Rac iti poate da sugestii si in amenajarea locuintei, el insusi fiind permanent preocupat de imbunatatirea propriului confort. Daca esti genul care prefera sa cumpere numai mobila noua din magazin si accesorii decorative, Racul va reusi sa-ti arate minunata lume a obiectelor vechi reconditionate. Avand un puternic respect pentru trecut si un rafinament nativ, multi nativi sunt mari iubitori de arta si de antichitati. Defecte: Este tacut si grabit sa scape de discutiile incomode. Firea sa introvertita si refuzul de a aborda subiecte spinoase, chiar cu riscul de a se certa, toate acestea il fac sa para rece, calculat si egoist. Pentru persoanele dinamice si moderne, Racul poate parea ingrozitor de plicticos si de inchistat in trecut. Nu zambeste des, iar chipul sau este cel mai adesea posomorat, dand impresia de tristete sau suparare.

http://horoscop.acasa.ro/horoscop/european/profile/caracteristici/zodia_Leu.html

Prietenia cu Leul

Leul este prin excelenta prototipul omului increzator in fortele proprii. Oamenii care stiu sa se iubeasca si sa se ingrijeasca de propria persoana atrag intr-un mod natural, deoarece toata lumea isi doreste sa fie in apropierea cuiva puternic si hotarat. Pentru ca este pretentios si perfectionist, Leul isi doreste ca prietenii sai sa se ridice la nivelul lui. Este dispus sa-i ajute sa se dezvolte, facand eforturi in mod natural, fara ganduri ascunse. Daca exista cineva care sa te sprijine si sa te indrepte pe calea cea buna, fara pic de egoism, aceia sunt Leii. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca Leul vrea sa fie cel mai bun si, prin urmare, s-ar putea sa nu-i convina daca excelezi in domeniul sau de activitate, devenind un potential rival. Daca insa nu incerci sa-i iei pozitia de lider sau sa-i subminezi autoritatea, te va respecta pentru valoarea ta. Desi are prieteni multi, Leul nu cunoaste experienta unei relatii amicale profunde, care sa implice intimitati sau emotii mari. Nu se va apropia niciodata foarte mult de nimeni, pentru ca isi ajunge siesi si pentru ca universul sau interior este bantuit de suspiciune. Tacut, rezervat si politicos, se asteapta oricand la lovituri sub centura, ca un adevarat rege care pandeste intrigile de la curte si posibilele pericole care ameninta sa-i ia coroana. Daca ii vei cunoaste restul prietenilor, vei vedea ca sunt oameni de calitate, insa, cu toate acestea, Leul pastreaza permanent o distanta potrivita fata de restul lumii. Nativul este capabil sa aiba legaturi de prietenie pe ani de zile sau pe toata viata, dar aceste prietenii sunt posibile daca este lasat in pace atunci cand o cere. Nu insista, asadar, sa-l iei cu tine la toate evenimentele din viata ta, se va simti lezat. Este insa foarte generos cu oamenii de care se ataseaza si se asteapta ca acestia sa-l ajute in momentele dificile, fara tam-tam si fara discutii de prisos. Leul nu va dezvalui insa nimanui aspectele vietii lui care ar putea fi jenante, pentru a nu fi vulnerabil. Daca-ti vorbeste despre el, va fi mereu vorba despre lucruri neutre sau care-l avantajeaza. Defecte: Poate sa nu-ti dea semne de viata cu lunile sau sa aiba gesturi stangace fata de lucruri importante pentru tine, dar care nu rezoneaza deloc in el. De exemplu tu ai probleme cu copiii, el nu este casatorit si nu stie ce inseamna sa fii parinte. Atunci poate parea egoist si total nepasator la nevoile tale. Nu-i cere lucruri imposibile. Daca te astepti sa se sacrifice pentru tine, renunta sau mai bine cauta-ti un prieten Varsator sau Pesti.

http://horoscop.acasa.ro/horoscop/european/profile/caracteristici/zodia_Fecioara.html

Prietenia cu Fecioara

Fecioara este vocea ratiunii si prietena ta care te tine cu picioarele pe pamant. Cu un suflet mare, mereu dornica sa fie de folos, Fecioara va fi langa tine chiar si atunci cand inca nici nu ti-ai dat seama ca ai nevoie de ajutor. Cand tine la cineva cu adevarat da dovada de un umanism emotionant dar atentie! nu-i plac manifestarile de afectiune. Tot ce face este pentru ca s-a atasat de tine si pentru ca asa este corect. Ajunge sa-si cunoasca prietenii in profunzime si ii accepta cu hachitele lor, cu viata lor oricat de complicata, cu solicitarile si nevoile lor si niciodata nu se plange ca ofera prea mult si primeste prea putin. Fecioara are nevoie langa ea de oameni care stiu sa-i aprecieze simtul practic, nevoia de echilibru in toate, obsesia pentru ordine si aptitudinea ei de bun organizator. Daca pleci in vacanta cu o Fecioara sau colaborezi cu ea la un proiect, se va ocupa de cele mai mici detalii, de toate comisioanele plictisitoare, iti va spune tips-uri si-ti da va informatii utile pentru ca asa simte, nu pentru ca vrea sa te indatoreze. Prietenii se pot baza pe nativul Fecioara deoarece este unul dintre cele mai responsabile semne din zodiac. Are solutii pentru orice pe lumea asta, in afara de lucrurile pe care le poate considera sacre: Dumnezeu, destin, lege etc. Nimeni nu este mai potrivit decat Fecioara sa te imbarbateze cand iti pierzi speranta si sa-ti dea o idee stralucita cand nu mai vezi nici o solutie.Defecte: Dorinta Fecioarei de a ajuta devine sufocanta in unele cazuri. Daca leaga prietenii cu persoane mai slabe sau imature, le convinge sa actioneze in viata potrivit viziunii ei, in loc sa se lase sa-si dezvolte propria personalitate. Odata dobandita propria autonomie, aceste persoane vor ajunge sa o urasca pentru implicarea exagerata in viata lor. Uneori Fecioarele pot deveni razbunatoare, daca se simt tradate si atunci sunt periculoase.

http://horoscop.acasa.ro/horoscop/european/profile/caracteristici/zodia_Balanta.html

Prietenia cu Balanta

Daca vrei sa frecventezi cele mai tari cluburi, sa calatoresti prin locuri la care nici nu visai sau sa cunosti oameni importanti, imprieteneste-te cu o Balanta. Navivul nascut sub semnul Balantei tine pasul cu moda si stie intotdeauna care sunt ultimele tendinte nu numai la haine, dar si in privinta restaurantelor, filmelor sau chiar in ceea ce priveste cerintele firmelor pentru angajare. Cum de stie atatea? In primul rand o Balanta exceleaza in domeniul sau de activitate, iar in al doilea rand, are enorm de multi cunoscuti din medii foarte diferite, cu care reuseste sa tina legatura constant. De obicei, nativii zodiei au un bun gust innascut si pot fi exemple foarte bune pentru prieteni, indiferent ca este vorba despre vestimentatie, maniera de a vorbi, felul in care aseaza masa sau tipul de perdele alese. Extraordinar de sociabila, vesela si extrovertita, Balanta straluceste in cercurile in care se invarte, atragandu-si admiratori ca barzaunii la un pocal cu miere. Balantei ii place sa daruiasca si o face din tot sufletul, pentru ca altruismul ei nu cunoaste margini cand tine la cineva. Are nevoie de prieteni ca de aer pentru ca nu-si imagineaza viata in singuratate si investeste enorm intr-o astfel de relatie, vibrand emotionata la bucuriile si tragediile acestora. De obicei este foarte corecta si are o intelegere tacita fata de fiintele decazute, dependente sau suferinde. Defecte: Balanta imatura poate avea iesiri necontrolate. Uneori isi suspecteaza prietenii de lucruri ingrozitoare, desi nu are niciun argument care sa stea in picioare. Alteori este incredibil de superficiala, facand promisiuni desarte si jucandu-se, inconstienta, cu vietile celorlalti. Poate sa-si distruga cu usurinta imaginea si bunul renume prin comportamente excesive, de la betii sau gafe verbale la aroganta si snobism. Uneori da dovada de inconstienta implicandu-se in situatii penibile, cu care nu are nicio legatura si pe care le-ar fi putut evita.

http://horoscop.acasa.ro/horoscop/european/profile/caracteristici/zodia_Scorpion.html

Prietenia cu Scorpionul

Pentru Scorpion prietenia nu reprezinta nicidecum un aspect esential al vietii lui. Isi poate gasi implinirea in alte lucruri, astfel incat nu o sa investeasca efort pentru a castiga increderea cuiva si a si-l apropia. Nu inseamna ca ii lipsesc prietenii. Are, dar foarte putini si de obicei constanti. Prieteniile lui sunt putine la numar si lungi, intinzandu-se pe ani si ani de zile sau chiar pe toata viata. Elementul sau dominant ne duce cu gandul la ape adanci si tulburi, incarcate de secrete, pe care din instinct nu ne dorim sa le aflam. Majoritatea Scorpionilor inspira cumva un soi de neincredere, ca in fata unui taram neexploatat si plin de pericole. Si intr-un fel, asa si este, daca tinem cont ca nu face nimic intr-un mod gratuit. Da foarte mult intr-o prietenie dar i se pare normal sa primeasca la fel, altfel ia foc. Iti va castiga respectul cand vei vedea ca este suficient de diplomat incat sa nu se implice in situatii penibile, conflictuale, insa diplomatia lui vine din dorinta de a se proteja. Pastreaza secretele care ii sunt incredintate, nu dezvaluie nimic despre sine, dar este mereu curios sa afle ce s-a intamplat cu ceilalti. Daca tine cu adevarat la cineva, este sincer, generos, constant, de incredere, puternic si afectuos. Insa vai de acela care le va insela asteptarile! Atunci toata bunavointa lor se va transforma intr-un plan de razbunare. Nu conteaza daca ocazia va aparea maine sau peste 10 ani, Scorpionii isi platesc intotdeauna „datoriile". Defecte: Sunt secretosi si schimbatori, asa ca nu vei sti niciodata exact cum stai cu el. Increderea intr-un prieten Scorpion se obtine iar si iar si iar. Daca are interese mult mai importante pentru el decat prietenia voastra, se poate sa treaca la fapte, fara remuscari. Este razbunator si traieste cu senzatia ca majoritatea celor din jur sunt cam imbecili.

http://horoscop.acasa.ro/horoscop/european/profile/caracteristici/zodia_Sagetator.html

Prietenia cu Sagetatorul

Daca te-ai gandit sa-ti iei un an sabatic sau sa faci inconjurul lumii, ia cu tine un prieten Sagetator. Sagetatorul este prin excelenta prototipul calatorului, al exploratorului, adaptabil la orice fel de mediu. Vrei sa-ti faci vacanta impreuna cu cineva dar ti-e teama de discutiile survenite in urma gusturilor, nevoilor si viziunilor diferite? Nimeni nu este mai putin pretentios decat un Sagetator. Poate dormi intr-un sac, in aer liber sau pe o rogojina, daca trebuie. Adora sa cunoasca cat mai multe tari si civilizatii, iar experienta acumulata de-a lungul vietii ii confera profunzime si farmec. Cine il asculta cu cat patos vorbeste despre calatoriile sale nu poate sa nu fie fascinat. Sagetatorul este primul care isi face bagajul, primul dornic sa emigreze, primul care sa experimenteze, deoarece setea lui de cunoastere este nemarginita. Nativul este plamadit din verdele crud al dealurilor toscane, din albeata stralucitoare a zapezii canadiene si din firele nisipului fierbinte al Saharei. Flexibil, pozitiv, prietenos, energic si neobosit, Sagetatorul reuseste sa-si faca prieteni din toata lumea si pe toti ii trateaza cu aceeasi atentie. Relatia de prietenie este pentru acest nativ cel mai simplu si mai firesc liant intre oamenii cu o experienta de viata diferita. Apreciaza cu adevarat si in aceeasi masura pe vanzatoarea de cercei facuti din seminte, in Peru si pe descendentul vreunei case regale europene. Cine nu l-ar putea iubi?!Defecte: Pentru ca este intr-o continua miscare si de cele mai multe ori lipseste din tara, Sagetatorul nu poate fi genul de prieten pe care sa-l ai mereu langa tine. Iar daca i-ai cere acest lucru, s-ar indeparta imediat. Ceea ce pentru tine inseamna constanta si apropiere, pentru el reprezinta privare de libertate si egoism. Adesea pare complet diferit de cei din jur, oarecum bizar, oarecum banuitor sau excentric. Nu cunoaste cuvantul „concesii" si nu se va obosi niciodata sa-ti faca pe plac. Are reactii spontane, uneori brutale, care pot rani sau jigni persoanele sensibile.

http://horoscop.acasa.ro/horoscop/european/profile/caracteristici/zodia_Capricorn.html

Prietenia cu Capricornul

In primul rand, daca esti prieten cu un Capricorn, felicitari! Chiar si numai pentru faptul de a-i fi castigat increderea si de a fi reusit sa ti-l apropii, meriti toata stima. Capricornii sunt fiinte extraordinar de greu de castigat ca prieteni, pentru ca au o neincredere nativa in lume si o gandire de cele mai multe ori pesimista. Capricornul este genul de om care prefera sa razbata singur in viata: lucreaza cel mai bine independent, decide el pentru sine, se lupta cu propriile limitari, se autodepaseste, cade si se incurajeaza singur sa se ridice de jos. Prin urmare, de ce ar avea prieteni? Pentru ca si aceste fiinte atat de singure si de independente tanjesc pe ascuns la emotia coplesitoare a imbratisarii unui prieten. Cei care doresc sa se apropie de nativul Capricorn trebuie sa tina cu adevarat la el, sa aiba o vointa de fier si sa fie pregatiti sa-i patrunda in suflet, decojing una cate una multe sale armuri. Nici sa nu se gandeasca cineva sa-l pacaleasca, simuland un interes sincer si plin de afectiune. Vorbim, totusi, despre una dintre cele mai lucide si mai realiste zodii. Desi este tacut si pare indiferent la evenimentele care nu-l afecteaza direct, are o intuitie fantastica, ghicind din prima firea oamenilor. Asteapta-te sa te supuna iar si iar testelor, pentru ca nu se convinge usor ca meriti afectiunea lui. Iar odata obtinuta, nu trebuie sub nicio forma sa-l dezamagesti. „Las' ca-i trece", ar spune unii. Mare greseala! Capricornul sufera mult daca este dezamagit, pentru ca-si cunoaste propria valoare si nu-si poate ierta usor un pas gresit. Daca ti se pare exigent cu tine, fata de sine este de o mie de ori mai dur. Corect, echilibrat, gata sa ajute pe oricine are nevoie, nativul este un prieten de nadejde pentru tot restul vietii. Defecte: Din cauza naturii sale introvertite, uneori devine un sloi de gheata, daca are suspiciuni. Se fereste sa-ti spuna in fata ce gandeste si devine exasperant prin refuzul sau de a pune cartile pe masa. Poate fi egoist si indiferent, mai ales in perioada de „testare", cand oscileaza intre suspiciune si dorinta de a lasa garda jos. Cine nu are destula rabdare sa vada dincolo de acest iceberg va ramane cu o impresie foarte proasta. Chiar si intr-o prietenie veche, nativul pastreaza mereu o oarecare distanta, pentru siguranta si intimitate.Prietenia cu Varsatorul

Varsatorul cel umanist gaseste in prietenie una dintre modalitatile de a se simti implinit. De aceea, relatiile sale de prietenie reprezinta un aspect foarte important in viata sa. Isi face prieteni cu usurinta dar adevaratii sai prieteni sunt putini si pentru totdeauna. Imparte oamenii in trei: prieteni intimi (adevaratii prieteni), prietenii-amici si restul lumii (cunostinte). Numai primii ajung sa-l cunoasca in profunzime si sa-i stie unele dintre cele mai intime aspecte ale existentei sale. Acestia sunt cei care nu-l judeca, cei care-l iubesc asa cum este, sprijinindu-l de cate ori are nevoie si, mai ales, sunt cei care nu-i lezeaza libertatea de actiune sau de manifestare. Ceilalti prieteni sunt numeroasele persoane din viata lui pe care le cucereste cu veselia, bunavointa si altruismul sau. Ajuta oricand sacrificandu-si propriile interese si nu asteapta nimic in schimb, pentru ca se implineste pe sine tocmai prin aceasta renuntare de sine. Dar cel ajutat poate fi vecinul de bloc, nepotul gazdei la care sta sau colegul de serviciu. Asadar, nu este vorba aici despre o prietenie intima, dar mai degraba este acel spirit umanitar care-l face pe Varsator sa sufere in fata durerii lumii, in fata dezastrelor si a celor napastuiti. Si tocmai pentru ca exista persoane care nu-i partasesc nici mila fata de cei aflati in nevoie, nici preocuparile sale intelectuale, nici viziunea asupra vietii, si-a creat cea de-a treia categorie, simplele cunostinte. Cu acestea incearca sa pastreze o relatie cat de cat civilizata, dar este complet indiferent fata de soarta lor. Trebuie spus ca mitul Varsatorului care renunta la iubire in favoarea prieteniei, considerata mai importanta, este un fals. Oricat ii este de drag un prieten, persoana iubita nu va fi pusa niciodata pe planul II. Desi zapacit, cu capu-n nori adesea, naiv si copilaros, Varsatorul este constient ca prietenii lui au propria lor viata si deci si el trebuie sa si-o protejeze pe a lui. Defecte: Varsatorul tanar si neexperimentat este adesea posesiv cu prietenii si face crize cand in viata acestora apare un iubit/iubita care-i rapeste din timpul acordat lui inainte. Este incapatanat si subiectiv, fiindu-i foarte greu sa accepte ca exista mai multe adevaruri. Si mai greu ii este sa priceapa cand greseste. Face gafe, vorbind fara sa gandeasca si uneori isi raneste prietenii foarte tare pentru ca nici nu-i trece prin cap sa fie diplomat, crezand ca-si poate permite orice in numele prieteniei.

http://horoscop.acasa.ro/horoscop/european/profile/caracteristici/zodia_Pesti.html

Prietenia cu Pestii

Pestii sunt unii dintre cei mai sensibili si mai vulnerabili prieteni. Daca te atasezi de un nativ al acestei zodii, vei avea langa tine pe cineva care stie intotdeauna cand ai un necaz si-ti va sari in ajutor inainte sa apuci sa spui ceva. Pestii au o buna intuitie, iar sufletul lor vibreaza la trairile celor apropiati, intelegandu-i si sprijinindu-i cu abnegatie. Acvatic si profund ca elementul sau dominant, nativul traieste intr-un univers tesut din imaginatie si umanism, acestea doua fiind principalele sale atribute. De cele mai multe ori Pestii au talente artistice, iar prietenia se poate naste gratie intereselor comune legate de domenii precum literatura, arta, jurnalismul sau sociologia. Cele mai frumoase realizari ale Pestilor sunt posibile atunci cand nativul isi foloseste imaginatia intr-un mod constructiv. Pentru apropiati, viziunea lor asupra lumii este fascinanta, unica, uneori excentrica, dar tot atat de seducatoare. Ei sunt prietenii care iti pot oferi o noua perspectiva, proaspata si originala, imbogatindu-te pe dinauntru si incurajandu-te sa asimilezi noi cunostinte. In schimb, pot primi de la prieteni putin mai multa ratiune sau deprinderi legate de lucruri practice si bine organizate, atribute care lipsesc nativilor de cele mai multe ori. Din acest punct de vedere, o prietenie bazata pe complementaritate este cea mai buna solutie. Din cauza naturii lui sensibile, un nativ poate cadea victima manipularilor persoanelor rau intentionate, care profita de credulitatea si bunavointa lui. Un nativ sub semnul Pestilor nu poate fi decat natural, nu cunoaste prefacatoria si deci nici nu stie sa se fereasca de ea. Defecte: Subiectivi prin excelenta, Pestii nu se lasa convinsi aproape niciodata de necesitatea unei abordari mai realiste, cu exceptia persoanelor apropiate. Au uneori idei fixe, total gresite si pot jigni cu usurinta, mai ales ca actioneaza spontan, fara sa analizeze consecintele. Sunt visatori, distrasi si schimbatori, astfel incat este greu sa te bazezi pe ei. Refuza constrangerile sociale, programul regulat, ordinea, solutia practica, optand mereu pentru bunastarea personala, in detrimentul bunastarii generale.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: mai multe ...   

Sus In jos
 
mai multe ...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
***Atata vreme cat ai si curaj si simtul umorului, nu e deloc tarziu pentru un nou inceput*** :: Prima categorie :: Primul forum-
Mergi direct la: